maslo

Máslo je mléčný výrobek. Obecně se vyrábí zakoncentrováním mléčného tuku (smetany) a následnou reverzí fází na emulzi vody v oleji. Klasické máslo obsahuje minimálně 80 % mléčného tuku, zbytek tvoří voda (do 16 %) a mléčná sušina (bílkoviny, laktóza).
viac >

Brioche Chinoise
Zemiakové pagáče
Žĺtkové rezy
Gajarský ertéplový žúlanec
Trdelníky
Bobáľky
Oblíž prst
Vianočné zlepované koláčiky
Venčeky
Šuhajdy
Škoricové koláčiky
Plnené orechy
Laskonky
Grilážky
Maslové vianočné koláčiky
Parížske rožky
Úliky
Medové rezy
Linecké koláčiky
Orechové podkovičky
Vianočné medovníčky
Hovädzie dusené mäso
Makové slíže
Sypaný tvarožník
Študentský hrnkáč
Tvarohové hrebene
Makovo-slivkový béleš
Bylinkové maslo
Tvarohové guľky
Kôprová omáčka
Čučoriedkový koláč s posýpkou
Lúsková omáčka
Hrášková polievka s karotkou a mrveničkou
Sviečková na smotane
Hamburgerové žemle
Pelmene
Špargľový koláč
Svokrin mrežovník
Veľkonočný veniec
Maslový mazanec
Metrový koláč
Pľundrové pečivo
Babkine tvarohové rožky
Dukátové buchtičky
Rýchly kávový koláč
Hrachová kaša
Záhorácka fazuľová polievka
Krupicový trhanec
Míša rezy
Bratislavské rožky
Tvarohové šúľance
Makové rezy s makovou plnkou
Šišky s jahodovým snehom
Štafetky - roládky
Vianočka
Opitý Izidor
Gaštanové jazýčky
Helenské kokosové rohlíčky
Králik na čierno
Mäsové závitky
Štrúdľa ťahaná jablkovo maková
Syrové pagáče
Orechová žemľovka
Malinová torta
Marhuľový koláč s posýpkou
Mriežkový koláč
Mrkvové koláčiky
Krémeš Tatry
Vyskoč z vody
Makové rezy s citrónovou polevou
Maminkine mesiačiky
Raňajkové croissanty
Marokánky 2
Slonie slzy
Kávové zrná
Čučoriedkové koláče s tvarohom
Jablkový koláč
Jablkový mrežovník
Jahodové rezy
Pražské koláče